Έφηβοι & Sex

Πήγαινε κάτω

Έφηβοι & Sex

Δημοσίευση  KaTeRiNa 7 Την / Το Δευ Αυγ 02, 2010 9:19 pm

α 20 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την πρώτη φορά

1. Η εγκυμοσύνη δεν είναι μία άγνωστη λέξη αλλά μπορεί να προκύψει ακόμα και την πρώτη φορά.
2. Το να μην ευχαριστηθείς ιδιαίτερα την πρώτη φορά που κάνεις sex είναι κάτι συνηθισμένο και όχι πάντα κάτι κακό.
3. Το αίμα που θα βγει από την κοπέλα δεν σημαίνει ότι πληγώθηκε. Είναι κάτι φυσιολογικό.
4. Το Cama Sutra απαιτεί κάποια εμπειρία και δεν είναι για πρωτάρηδες.
5. Το να μην εκσπερματώσει το αγόρι μέσα στην γυναίκα δεν σημαίνει ότι έχεις αποφύγει την εγκυμοσύνη.
6. Το σώμα σου δεν συνεργάζεται απόλυτα με το μυαλό σου. Τα αγόρια μπορεί να τελειώσουν αμέσως ενώ οι κοπέλες μπορεί να πονέσουν.
7. Η μόνη προφύλαξη από τις ασθένειες είναι να μην κάνεις sex .
8. Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα και εμπιστεύεσαι τον σύντροφο σου αλλά νιώθεις ότι «δεν είναι σωστό». Μην ανησυχείς ιδιαίτερα γι' αυτό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
9. Το προφυλακτικό δεν χρησιμεύει για μπαλόνι. Είναι για να το φοράει το αγόρι.
10. Το να προσπαθήσεις να μιμηθείς κάθε στάση του sex που έχεις δει στην τηλεόραση από την πρώτη φορά δεν θα σου βγει σε καλό, ούτε και θα το καταφέρεις άλλωστε.

Τα αισθήματα σου

1. Δεν θα πάνε όλα τα πράγματα όπως τα σχεδιάζεις . Αυτό που μπορείς να προβλέψεις είναι ο κατάλληλος τόπος και χρόνος και οι προφυλάξεις.
2. Οι κοπέλες δεν θα αισθανθούν τόσο άνετα. Τα αγόρια θα τελειώσουν τόσο γρήγορα που δεν θα καταλάβουν ακριβώς τι ένιωσαν.
3. Θα έχεις νευρικότητα και κάποιο φόβο. Αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό.
4. Θα αισθανθείς διαφορετικά για τον εαυτό σου και το άλλο πρόσωπο. Δεν είναι αναγκαστικά κάτι κακό .
5. Δεν θα γίνεις ξαφνικά άντρας ή γυναίκα με μία σεξουαλική εμπειρία.
6. Μπορεί να αισθανθείς ενοχές . Αν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα δεν υπάρχει λόγος. Το sex είναι ένα μεγάλο βήμα στη ζωή σου και κάποια στιγμή θα γινόταν. Σημασία έχει να είχες προετοιμαστεί γι ' αυτό .
7. Αν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα και εμπιστεύεσαι το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, θα το απολαύσεις.
8. Αν δεν εμπιστεύεσαι ή δεν εκτιμάς τον σύντροφο σου ή αυτός εσένα, πιθανόν να το μετανιώσεις.
9. Μπορεί να το μετανιώσεις ακόμα και αν αγαπάς ή σε αγαπάει ο σύντροφος σου.
10. Η αμηχανία είναι απόλυτα φυσιολογική.

Η κατάλληλη ηλικία για Sex

Η πρώτη φορά μπορεί να είναι η χειρότερη σου αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Την πρώτη φορά που κάνεις sex θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πριν κάνεις οτιδήποτε. Πως;

Το Onlylove σε συμβουλεύει.

1. Ρώτησε τον εαυτό σου ! Αισθάνεσαι καλά; Νιώθεις ότι η στιγμή είναι κατάλληλη;

2. Ξέρεις τον σύντροφο σου; Πόσο πολύ τον εμπιστεύεσαι και πόσο καλά τον ξέρεις; Σκέψου την επόμενη μέρα από το sex αλλά και το ενδεχόμενο να σε προδώσει ο σύντροφος σου.

3. Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους κάνεις sex ; Μήπως επειδή το κάνουν όλοι; Μήπως αισθάνεσαι ότι σε πιέζει ο σύντροφος σου; Αν αυτοί είναι οι λόγοι μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Κάνεις sex μόνο αν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα γι ' αυτό .

4. Αν έχεις μία καλή σχέση με τους γονείς σου, έχεις σκεφτεί μήπως θα ήταν καλό να τους συμβουλευτείς; Ίσως μπορούν να σου δώσουν καλές και χρήσιμες συμβουλές .

5. Ξέρεις τους κινδύνους; Αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλά τις προφυλάξεις ή αν δεν ξέρεις τόσο καλά τον σύντροφο σου οι λέξεις «εγκυμοσύνη» και «μεταδιδόμενες ασθένειες» μπορεί να σε σημαδεύσουν. Προσοχή και προφυλάξεις !

6. Ξέρεις τις προφυλάξεις; Τα προφυλακτικά με σπερματοκτόνο είναι η καλύτερη προφύλαξη τόσο για εγκυμοσύνη όσο και για ασθένειες για την εφηβεία, δεν σε εξασφαλίζει απόλυτα. Το χάπι απλώς προστατεύει από την εγκυμοσύνη . Προστασία 100% δεν υπάρχει, γι' αυτό και είναι σημαντικό η πρώτη σου φορά να γίνεται με πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και γνωρίζεις καλά.

9. Ξέρεις πραγματικά τι είναι το sex ; Μπορείς να ξεχωρίσεις το στοματικό ή το πρωκτικό sex ; Αν όχι, ψάξε το θέμα περισσότερο για να αποφύγεις τυχόν υπερβολικές απαιτήσεις του συντρόφου σου αλλά και για να μη νιώσεις αμήχανα.
Μυστικά:

1. Αν προβληματίζεσαι για το αν πρέπει να κάνεις sex ανέβαλλε το . Όταν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα μπορείς να το ξανασκεφτείς.
2. Αν δεν μπορείς να πεις «πέος», «κλειτορίδα» ή «προφυλακτικό» χωρίς να γελάσεις τότε ξανασκέψου το.
3. Το στοματικό sex δεν προκαλεί εγκυμοσύνη αλλά μπορεί να μεταδώσει ασθένειες.
4. Η κατάλληλη ηλικία για sex διαφέρει από άτομο σε άτομο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σεξουαλική σου ανάπτυξη αλλά κυρίως από την ωριμότητα σου.
5. Το s ex δεν είναι κάτι κακό , βρώμικο ή λάθος αλλά ένα μεγάλο βήμα στη ζωή σου . Αν δεν μπορείς να προφυλαχτείς από τους κινδύνους τότε μην το κάνεις απλά για να το κάνεις.
6. Την απόφαση την παίρνεις ΕΣΥ και όχι η κοπέλα σου ή το αγόρι σου! Αν δεν μπορεί να περιμένει τότε βρες άλλον σύντροφο που να μπορεί να σε καταλάβει.
7. Το ότι είπες ναι δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το κάνεις. Δεν σε υποχρεώνει κανείς, η απόφαση είναι δική σου και μόνο.

Πώς να χρησιμοποιήσεις το προφυλακτικό

Το προφυλακτικό προσφέρει ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο προστασίας από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη(Ιδίως το προφυλακιτκό με σπερματοκτόνο) ή μεταδιδόμενες ασθένειες. Χρησιμοποίησε το σε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη σχετίζεται με το πέος. Ακόμα και στο στοματικό sex!
Να πως :

* Βγάλε το προφυλακτικό προσεχτικά από τη συσκευασία . Μην το τραβάς, μην βάζεις τα δόντια σου και μην χρησιμοποιείς μαχαίρι ή ψαλίδι.
* Βγάλε το προφυλακτικό όταν έχεις στύση και θα χρησιμοποιήσεις το μόριο και όχι πριν.
* Να χρησιμοποιείς το προφυλακτικό με προσοχή. Αν σχιστεί(ή έστω μπορεί να σχίστηκε) πέταξε το, είναι άχρηστο.
* Βάζεις το προφυλακτικό στην άκρη του πέους και κρατώντας την άκρη του, ξετύλιξε το προς τα μέσα. Είναι καλό να έχεις κάνει μερικές πρόβες πάνω σε αυτό και να μην περιμένεις τελευταία στιγμή.
* Σιγουρεύσου ότι έχει μείνει κάποιο κενό στην κορυφή του προφυλακτικού, όπου θα μπει το σπέρμα(γι' αυτό και κράτησες την άκρη του καθώς το ξετύλιγες).
* Βγάλε το προφυλακτικό αμέσως μόλις φτάσεις σε οργασμό. Αν πηγαίνεις για δεύτερο γύρο, ακόμα και για πρωκτικό ή στοματικό sex , βάλε άλλο προφυλακτικό. Καλό είναι μάλιστα να πλυθείς αμέσως μετά.
* Μετά τον οργασμό , φρόντισε να βγάλεις το πέος σου κρατώντας το προφυλακτικό . Είναι πιθανό αν δεν έχεις την ανάλογη εμπειρία να μείνει μέσα στη γυναίκα.
* Βγάλε το προφυλακτικό κρατώντας σταθερά την κορυφή του και τραβώντας το προς τα κάτω, αφήνοντας το ανοιχτό σαν να πρόκειται να φορεθεί.
* Μην «τυλίγεις» το προφυλακτικό για να το βγάλεις.
* Πέταξε το προφυλακτικό μόλις το βγάλεις.

Μυστικά:

1. Μην βάζεις προφυλακτικά στο πορτοφόλι , στην κωλότσεπη ή σε πολύ ζεστά σημεία . Το προφυλακτικό μπορεί να φθαρεί από τη ζέστη ή την πίεση.
2. Δες την ημερομηνία λήξης. Ναι, και τα προφυλακτικά λήγουν.
3. Απέφυγε να αγοράζεις προφυλακτικά από περίπτερα που τα έχουν χύμα. Προτίμησε φαρμακεία ή super markets .
4. Το ότι βρήκες προφυλακτικό με γεύση φράουλα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το πάρεις. Προτίμησε επώνυμα προφυλακτικά.
5. Μην χρησιμοποιείς σπερματοκτόνο προφυλακτικό για στοματικό sex . Χρησιμοποίησε όμως κάποιο προφυλακτικό.
6. Μην χρησιμοποιείς το ίδιο προφυλακτικό πάνω από μία φορά.
7. Η αναλογία είναι απλή. Οργασμός και προφυλακτικό.

avatar
KaTeRiNa 7

Αριθμός μηνυμάτων : 428
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2009
Ηλικία : 24
Τόπος : ston kosmo m mazi me to mwro m |L|

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://e-girlande-boy.forummotion.com/forum.htm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης